Medencegyulladás. Felfázás, kismedencei vagy petefészek-gyulladás? – A szakértő válaszol | Well&fit


medencegyulladás

Van megoldás a szűnni nem akaró nőgyógyászati fertőzések ellen? A kismedence gyulladás veszélyei A megbetegedés súlyos szövődményekkel járhat, ezért javasolt a tünetek megjelenése után mielőbb nőgyógyászati szakorvoshoz fordulni a kezelés megkezdése érdekében.

medencegyulladás

Legnagyobb veszélye, hogy a későn kezelt, vagy kezeletlen gyulladás végeredményben akár meddőséghez is vezethet. A lokális gyulladás a szervezetben továbbterjedhet, ami a szervezetben máshol is gyulladást idézhet elő. Nem múló alhasi fájdalomnál tehát gondolni kell a kismedence gyulladására és mielőbb nőgyógyászhoz fordulni segítségért.

medencegyulladás

A kismedencei gyulladás kezelése Az időben történő kivizsgálás és megkezdett kezelés első lépésben antibiotikumokkal történik és többnyire sikeres. A későn megkezdett kezelése sikertelensége tályogok kialakulásához vezethet.

medencegyulladás

Tályogok medencegyulladás petevezetéken, medence területén esetén már sebészeti beavatkozás is szükséges. A kezelt gyulladás medencegyulladás kezelést követően is problémát okozhat.

Menstruációs panaszok továbbra is megmaradhatnak, illetve a méhen kívüli terhesség is veszélyes lehet.

medencegyulladás

A Nőgyógyászati Központ szülész-nőgyógyászai a megelőzés és a nőgyógyászati betegségek kezelésének, valamint a nőgyógyászati problémák más betegségekkel társult terhesség cukorbetegenPCO -val, vérzékenyen formáinak szakértői. Központunk a nőgyógyászati problémák endokrinológiai, immunológiai kivizsgálását is biztosítja.

medencegyulladás

Bejelentkezés kismedence gyulladás kivizsgálásra.